تابحال به صندوق عقب ماشینتون مراجعه کردین؟
برای اغلب ما صندوق عقب ماشین حکم زیرزمین خونمون رو داره و هرچیزیکه بدرد نخوری که دلمون نمیاد دوربریزیم رو توش نگه میداریم ، این بد نیست ولی یک عیب بزرگی داره و اون اینکه اگر یک چیز ضروری رو بخوایم پیدا کنیم ، اونوقته که به غلط کردن میفتیم
منم زمانی اینو فهمیدم که چرخ جلو ماشین بادش خالی شده بود و مجبور بودم عوضش کنم
بدترین تجربه ی تعویض لاستیک عمرم بود .
خالی کردن بار صندوق عقب به اندازه خود تعویض لاستیک سخت و کسل کننده بود، دونه دونه رو باید بیرون میکشیدم میذاشتم یه گوشه تا برسم به کف صندوق برای بیرون کشیدن لاستیک
عکسی ازون روز ندارم چون همونجا وسط خیابون نصف خرت و پرتا رو دور ریختم و با کوله باری سبک به خونه برگشتم ولی یه چیزی تو مایه های عکس زیر بود
روز بعدش که اتفاقا جمعه هم بود یک سبد پلاستیکی از تو انباری پیداکردمو فقطم چیزایی که بدرد بخور بودو گذاشتم توشو گذاشتمش داخل صندوق ؛
اینم بگم وزن این سبد نباید از 5 شیش کیلو بیشتر باشه چون هم یه بار اضافی برای سوخت ماشینه هم موقع برداشتنش اذیت میشین.
البته اگر ازین سبدا گیر نیاوردین یک سری ارگنایزر مخصوص صندوق عقب هم هست که به خوبی این سبدا نیست ولی کار راه اندازه
بعد مرتب کردن صندوق فهمیدم بجز صندوق عقب داشبرد و کنسول ماشین هم کلی آشغال توشه، داخل داشبردو خالی کردم داخل کنسول هم فقط یه کاغذ یادداشت و مداد(خودکار نذارین تو ماشین که تابستون دردسرساز و زمستون بلااستفاده میشه) و یک بطری کوچیک آب معدنی گذاشتم و یکمم پول خورد (در حد دوسه تومن برای پول پارکینگی جایی) و فک میکنم بقیه چیزاییکه داخل ماشین نگه میداشتم بلااستفادن. شمام همین الان برین سراغ ماشینتون حداقل به اندازه یک پلاستیک خرت و پرت بلااستفاده پیدا میکنین.
درباره این سایت