تابحال شده تو باشگاه براتون پیش بیاد که منتظر باشین تمرین فلانی تموم بشه تا بتونین وزنه هارو بردارین و شروع به تمرین بشین؟

من خودم با این قضیه تا حدی کنار میام ولی نگم براتون

داری تمرین میکنی و یکی میاد بالا سرت و میگه چند ست دیگه از تمرینت مونده داداش؟

تو دلت میگی خب به توچه 

ولی خب وقتی تو باشگاه تمرین میکنی باید با قضیه ی اشتراک گذاری کنار بیای ولی ساختن یک باشگاه شخصی خیلی در گام اول رویایی و خفنه

ولی نگم از مشکلاتش

اولین مشکل جا

دومیش محدودیت بودجه

ولی باهمه این مشکلات تسلیم نشدم ، زیرزمین خونه رو مرتب کردم و به اندازه 12 متر جا برا خودم باز کردم

اون موقع با هزینه ای حدود 2 میلیون باشگاه شخصی خودمو ساختم.

دو میلیون نسبت به پول شهریه رقم زیادیه ولی اونموقع با شهریه ماهانه 2سال برابری برابری میکرد که اگر ورزشکار حرفه ای یا نیمه حرفه ای هستین براتون میتونه به صرفه باشه چون فقط یکبار این هزینه رو میکنین و تمامsmiley

اما کرووووووونا devil

وقتیکه خبر کرونا پخش شد تقریبا باشگاها تعطیل شد ولی باشگاه من که حتی روزای تعطیلم باز بودlaugh همچنان باز موند

باتوجه به وضعیت فعلی به نظرم ساختن یک باشگاه خانگی خیلی کار جالب و مهیجیه تازه نیازی هم نیس ماسک و الکل با خودتون ببرین باشگاهlaughlaugh

با وضعیت قیمتای الان هم میشه با کمتر از 5 میلیون راه اندازیش کرد که البته همه لوازم لازم برای راه اندازی باشگاه خانگی رو میتونین از همین وبلاگ بخرین.

لوازم لازم چیه ؟

اولیش یه فضای خالی مثل زیرزمین ، اتاق خواب ، پشت بام و  حتی باغ یا ویلاتون میتونین یه باشگاه خصوصی کنینش

دومین چیز هم وسایل تمرینه : بسته به نوع ورزشتون یه طناب ، یه کش پیلاتس ، اسپیکر یا هدفون خوب و .

البته وسایل دیگه هم مثل دمبل ، سنگ هالتر ،هالتر ،دستکش ورزشی و .

اگر سوالی درباره ساختن باشگاه خونگی داشتین در خدمتم ، آیدی من در اینستاگرام  elmevarzesh1

بازارگردی خرید خودرو ۲۰۷ صفر

SWOT راه اندازی یک باشگاه بدنسازی

تابحال به صندوق عقب ماشینتون مراجعه کردین؟

,باشگاه ,ولی ,، ,هم ,تمرین ,    ,ساختن یک ,باشگاه شخصی ,تمرین میکنی ,ساختن باشگاه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرینترباما Iran Modern پیاده رو آموزش سئو و بهینه سازی سایت نوین سلامت هدف ، مسیر ، حرکت عالی = انسان متعالی دانلود کتاب تاریخ تحلیلی اسلام سید جعفر شهیدی دنیا آی تی وبلاگ رسمی مرحوم دکتر محمد جواد صاحبی پکیجهای کسب درآمد پولی رایگان